ФУНКЦІОНАЛЬНА ПІДГОТОВКА ВОДНИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ТА ВИТРИВАЛІСТЬ В ТЕСТІ КУПЕРА (PHYSICAL CULTURE AND SPORT: SCIENTIFIC PERSPECTIVE, 2024)
Анотація
Keywords: функціональна підготовка; витривалість; плавальна витривалість; тест Купера; водні рятувальники