(untitled) (PHYSICAL CULTURE AND SPORT: SCIENTIFIC PERSPECTIVE, 2023)
Проаналізовано науково-методичну літературу та розглянуто теоретичні та практичні аспекти даної проблеми. Визначено форми реалізації організаційно-педагогічної умови: асистентська педагогічна практика (використання ментальних карт); науково-дослідна робота (організовано діяльність студентського науково-дослідного гуртка); "Круглий стіл" у формі дебатів. Експериментально проводено тестування "Діагностика потреби у самовдосконаленні" з метою з’ясування особливостей поведінки в різних ситуаціях та змін ступеня вираженості потреби у самовдосконаленні. Здійснено порівняння показників потреби у самовдосконаленні контрольної і експериментальної груп, а також показано динаміку змін ступеня вираженості потреби у самовдосконаленні.