(untitled) (PHYSICAL CULTURE AND SPORT: SCIENTIFIC PERSPECTIVE, 2022)
Проаналізовані основні показники соціального паспорта для формування «типової» пацієнтки з депресією. До дослідження було залучено 67 жінок, хворих на депресію, які були направлені на стаціонарне лікування. Дослідження проводилось з вересня 2021 р. по травень 2022 р. Вік пацієнток 45,37±12,01 р. (min – 23 р.; max – 69 р.). «Типова» пацієнтка з депресією - це жінка 25-44 років, яка має диплом бакалавра, безробітна, проживає в селищі міського типу, незаміжня. При встановлені кореляції між отриманими даними встановили, що значної та сильної взаємозалежності між показниками не прослідковується, а натомість є лише прямий кореляційний зв’язок середньої сили (r=0,34) між місцем постійного проживання та сімейним станом.