ФУНКЦІОНАЛЬНА ПІДГОТОВКА ВОДНИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ТА ВИТРИВАЛІСТЬ В ТЕСТІ КУПЕРА - КОВАЛЬСЬКІ, Damian; КРЕФТ, Paulina; СКАЛЬСКІ, Dariusz W.; ЦИГАНОВСЬКА, Nataliia; ФІЛІПКОВСЬКА, Dominika (PHYSICAL CULTURE AND SPORT: SCIENTIFIC PERSPECTIVE, 2024)
Анотація