ФУНКЦІОНАЛЬНА ПІДГОТОВКА ВОДНИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ ТА ВИТРИВАЛІСТЬ В ТЕСТІ КУПЕРА - КОВАЛЬСЬКІ Damian; КРЕФТ Paulina; СКАЛЬСКІ Dariusz W.; ЦИГАНОВСЬКА Nataliia; ФІЛІПКОВСЬКА Dominika (PHYSICAL CULTURE AND SPORT: SCIENTIFIC PERSPECTIVE, 2024)
Анотація