РОЛЬ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ФОРМУВАННІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ТРЕНЕРІВ-ВИКЛАДАЧІВ - ЧОПИК , Тетяна; ЛИТВИНОВ , Іван; ГОНЧАРУК , Сергій; СІВАК , Вадим (PHYSICAL CULTURE AND SPORT: SCIENTIFIC PERSPECTIVE, 2024)
У роботі розглянуто особливості формування професійної компетентності у процесі фахової підготовки засобами інформаційних технологій. Інформаційні технології – це чудовий спосіб більш ефективно використовувати ресурси. Сучасні інформаційні технології переплітаються у багатьох аспектах життя. Способи отримання інформації швидко змінюються і в результаті очікується, що за допомогою інформаційних технологій освіта стане доступнішою. Інформаційні технології стали важливим та вплинули на систему освіти. Нещодавня пандемія COVID–19 ще більша спонукала застосуванню інформаційних технологій в освіті. Сьогодні інформаційні технології не лише постачальник знань, а й оцінювач. Інформаційні технології з’явилися для поширення загальних знань і є основною рушійною силою реформ освіти.